Vad folk tycker om Stjärnstatus

Jag frågade runt lite folk på s.s vad dom tycker om tävlingen stjärnstatus och detta blev svaren.
Sagoljus svarade: Jag tycker de är fruktansvärt, visst roligt när de blir lite mer äkta och så, men jag tycker de blir väldigt liksom promt viktigt att bli guldmedlem och dessutom MÅSTE man logga in varje dag om man inte vill ha djuren i karantän... fruktansvärt :( <3


Valp svarade: Jadu, jag vet inte riktigt eftersom jag inte sett hur tävlingen funkar, men den verkar ju ganska roligt, men det är synd att man ska vara GM till hästarna, guldskötsel & odlingen. Jag kommer nog inte sträva efter några stjänor iallafall ^^ jag håller mig till vännerna än :)New York svarade: Stjärnstatusen tycker jag personligen blir för mycket! :O Det är ju liksom som en till stalltoppen fast man tävlar om en sjärnstatus! >< Tyckte att det kanske var en lite onödig funktion som säker kommer att starta "fejder" i framtiden! :PGoaway svarade: Jag tycker den är bra. För man kan inte fuska i den (antar jag?) o.s.v. :) Så det blir ju verkligen den som sköter sitt stall bäst som vinner. ^^

Vad folk tycker om kedjemejlen.

Jag frågade runt lite folk på s.s om vad jusst dom tycker om kedjemejlen. Detta blev svaren.


Woodandwater svarade: Hatar de ;)Swalow svarade: hatar kedjemejl och som tur är det förbjudet att skicka såna brev här på s.s :)Fjällräv svarade: Kedjemail är inte tillåtna på S.s.. Alltså borde dom inte finnas..Commit svarade: jag tar emot dom ja, men jag svarar inte om jag tycker att det är onödigt :)Ances svarade: Kedjemail är ju förbjudet på s.s, men trots det är det så skickas de ju hela tiden... Jag tycker det borde vara strängare straff för kedjemail, de som skickar är oftast runt 10 år gamla och skyller på att deras 'mamma läste medlemsavtalet och berättade det viktigaste' (haha, visst).
Hur som helst; Jag gillar inte kedjemail, och förstår inte hur folk kan vara så dumma att de går på dom xD
Ang mejlen om att s.s fyller år.

Ja ni har nog fått dessa mejl ett antal gånger, det har jag, hmm, har kanske fått detta mejl ca 40 gånger från olika medlemmar. Och det är sjukt jobbigt! Dessutom är detta såkallad kedjebrev och om du klickar på hjälp längst upp nästan vid sadla av och sedan på Medlemsavtal så står det regler, bläddrar det ner står det att man INTE får skicka kedjebrev, så varför gör ni detta? Ni kanske tycker det är kul, att träna hästen och så men vi som får mejl med lika innehål hela tiden blir grymt irriterade!


Där har ni ett litet bildbevis från medlemsavtalet. Så jag ber er sluta skicka kedjebrev överhuvudtaget.

Nu kanske ni undrar vad kedjebrev är, jo det är brev där det står att man ska skicka det vidare till flera personer och så kanske detta händer eller man får det. Inget av det i mejlet är sanning!Vad folk tycker om stalltoppen :)

Jag frågade runt lite stall vad jusst dom tycker om stalltoppen. Såhär är svaren :)


Goaway svarade: Den är egentligen helt onödig.
Stallet.se var så mycket bättre utan stalltoppen. :) Jag minns då sidan handlade om att faktiskt träffa vänner, och inte vinna pokaler. Det var mycket bättre tider det!


Cromer svarade: Jag tycker att stalltoppen inte är allting:)
det är som en bonus, men jag respekterar människor som satsar bara på att vinna i stalltoppen:)
jag kom på plats 56 denna vecka men jag köpte det efter att stallet hade placerat sig, inte för att stallet klarar sig bra i stalltoppen utan för stt jag föll direkt för stallet:)Fnissa svarade: Jag tkr att stalltoppen är bra på många sätt och vis men många medlemmar här på s.s överdriver den så mkt! DET är störande "/ Det är många som typ bara bryr sej om pokaler och rosetter och lixom herregud! så viktigt är det vell inte? att man TIGGER röster för att placera sej i st? O_o...Anonym (Inte ett stall) svarade: Asså Stalltoppen hit och dit, det är kul att vinna, men tkr alla, eller de flesta är för besatta och det känns som om de gör vad som helst för att vinna. De flesta försöker tigga sig till röster genom att tigga :XAlvadis svarade: Jag tycker att förr var stalltoppen en rolig grej, men nu har det gått överstyr! För många handlar allting om att vinna! Jag tycker att vänner är bra mycket viktigare än stalltoppen!Välkommen ♥

Välkommen till bloggen Aiimon.blogg.se. En blogg som kretsar kring stallet.se
Vad som hände idag och vad som hände för 1 månad sen. Skvaller, gratis material och grafik hjälp m.m kommer finnas här och du får ta del av allt såvidare du inte ändra något eller kopierar det jag lär ut.

Det kan även hända att jag har tävlingar och utlottningar där man kan vinna saker på stallet.se. =)